Folytatjuk Szemléletváltás sorozatunkat, melyben ezúttal a katalán központú Smartfootball oktatási módszerét mutatjuk be, miután az iskola módszertani igazgatója, a Katalán Labdarúgó-szövetség edzőképzésének instruktora, Gerard Font Hernández kétnapos kurzust tartott magyar szakembereknek a Hidegkuti-stadionban.

A június első két munkanapján az Új Hidegkuti Nándor Stadionban tartott Samrtfootball képzésen ott járt az MTK TV kamerája is, és ha már ott voltak, megkérdezték Gerardot a Smartfootballról.

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a 2019.06.03-04-én rendezendő Smartfootball képzésre a regisztrációt lezártuk.

Azért tartom fontosnak, hogy erről a témáról beszéljünk, mert azt vettem észre, hogy a labdarúgásért tenni akarók körében ez folyamatosan visszatérő konfliktus kiindulópont, amikor egy holisztikus megközelítésű módszerről szereznek tudomást az emberek. Így volt ez többek között a Vítor Frade által megalkotott Taktikai Periodizációval, Francisco...

Gyakorlat 2.

2019.05.15

Ahogyan azt ígértük, újabb edzésrészlet ismertetésével szeretnénk megmutatni a Smartfootball gyakorlati megközelítését. Jöjjön a gyakorlat:

Melyik a legfontosabb testrész a fociban? - teszi fel a kérdést a Gödöllői SK U11/12-es játékosainak a roppant energikus katalán edző Ambrós Segura Moliner egy verőfényes március eleji napon. Persze a nyilvánvaló válasz (a láb) itt sem a helyes, ennyit már megtanultunk a Dunamenti Iskola által szervezett Smartfootball Nivel 1 képzésen, amit...

Magyarországon 2019.03.04-05-én Gödöllőn került megrendezésre az első hivatalos Smartfootball képzés a Dunamenti Iskola Gyermek Liga szervezésében, Bodnár Gábor közreműködésével (akinek Smartfootball-al kapcsolatos írása korábban jelent meg honlapunkon).