Referenciák

A Smartfootball képzést nagyon ajánlom minden olyan edzőnek, akik fontosnak tartják, hogy gondolkodó játékosokat és önszervező látványos csapatjátékot szeretnének felépíteni. Magas színvonalú képzés volt, ahol tiszta rálátást kap mindenki arra, hogy mennyire fontos a játékosok szempontjából olyan edzéseket tervezni, ahol az agyukat legalább annyit használják mint a lábukat. Ha valaki keresi az utat a tradícióinkhoz itt lesznek olyan csapások ahonnan érdemes elindulni.

Székely Gábor

Puskás Akadémia, Operatív vezető

Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a képzésen. Grassroots szinten U13/U15-ös csapatokkal dolgozom. A játékon keresztüli oktatás nagyon közel áll hozzám, és a játékosok is sokkal jobban élvezik az ilyen jellegű edzéseket. A tanulási folyamat is lényegesen felgyorsult.

Paróczai János

Kerepesi VSE

Fontosnak tartom a mai generáció számára, hogy a gyerekek legkisebb koruktól kezdve megkapják a megfelelő ingereket. A Smartfootball oktatási módszertanát alkalmazva az aktív agyi munka minden edzés szerves része. Ovis kortól kezdve a gyerekek könnyebben és hatékonyabban megértik, megtanulják a játék összefüggéseit. Ennek eredménye, hogy gyors, önálló döntéseket fognak hozni a pályán.

Gróf Roland

Gödöllői SK Tehetségközpont szekcióvezető

Örömteli volt egy olyan oktatásmódszertannal megismerkedni, amely közel áll a magyar felfogáshoz, magyar néplélekhez, és kiválóan illeszthető a tradicionális magyar futball gondolkodásrendjébe.

Ferenczi Attila 

MTK pre akadémia szakmai tanácsadó