Általános tudnivalók

A tornasorozat az U8, U9, U10, U11 korosztályokban, korosztályonként 13 csapat részvételével kerül lebonyolításra. Az egyesületek a Bozsik-programmal összhangban páros korosztályokban (U8-U9, U10-U11) vesznek részt a tornákon.

A versenynaptár a Bozsik-programot nem érintő hétvégeken, tornarendszerben lesz elkészítve.

A tornák helyszínenként 3, vagy 4 csapat részvételével kerülnek lebonyolításra, egy tornán minden csapat 2 vagy 3 mérkőzést játszik. 

A versenysorozat őszi-tavaszi rendszerű, mindenki játszik mindenki ellen.

A tornák állandó helyszíneken lesznek lebonyolítva, a helyszíneken a rendező egyesületek kötelessége játékvezetőről gondoskodni.

A tornasorozat meghívásos, nevezési díj nincs.

Minden korosztályban a Bozsik-program előírásai érvényesek.

A mérkőzések elején és végén a játékosok kézfogással köszöntik az ellenfelet.

Súlyos szabálytalanság esetén 2 perces és végleges kiállítás is lehetséges.

Minden edzőnek tudnia kell hitelesen igazolnia játékosai életkorát (útlevél, egyesületi játékengedély, diákigazolvány) amennyiben azt az ellenfél edzője a rendezőktől kéri. Szülői kérésre nincs igazoltatás!

A csapatokban megengedett más egyesület játékosának a szerepeltetése (alközponti, régiós központi szerepből adódóan). Egy játékos egy játéknapon csak egy csapatban szerepelhet.

Mindenki saját felelősségért vesz részt a tornasorozaton, amit a nevezési lap aláírásával/kitöltésével tudomásul vesz minden résztvevő csapat.